Save-the-date: Uitnodiging herdenking Staines Memorial

40 jaar geleden kwamen leden van JCI Belgium terug van het Europees Congres in Edinburgh. Na de tussenlanding gebeurde het ondenkbare: het vliegtuig stortte neer in Staines, niemand overleefde het ongeval, waaronder 7 leden en 2 partners.

Internationale solidariteit verlichtte een groot verlies en de Staines Foundation werd in het leven geroepen, welke vandaag nog steeds actief is. Ook de jaarlijkse Staines Award wordt gezien als de hoogste onderscheiding voor een JCI lid en telkens vormt deze uitreiking een pakkend moment, hand in hand met JCI Londen.

Dit jaar willen we er terecht iets speciaals van maken. We willen met zoveel mogelijk leden richting Londen en Staines trekken om de herdenking mee te beleven en ons groot respect te betuigen. We vertrekken op zondag 17 juni, waarbij JCI Londen mee een namiddag- en avondprogramma organiseert. Op maandagmorgen 18 juni gaan we naar de herdenking in Staines, waarna we nog een bezoek plannen.

Zet alvast deze data in je agenda. Voor JCI-leden is dit een uniek moment.
Spoedig volgen meer details over het transport en het hotel.

Dominiek Callewier
Voorzitter Staines Foundation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s